Saturday, 15. 06. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & more»Ламиниране на вежди»НОВО: Ламиниране на ВЕЖДИ от Wimpernwelle

НОВО: Ламиниране на ВЕЖДИ от Wimpernwelle

 • Wimpernwelle ламиниране на ВЕЖДИ

  Изравняване и трайно изглаждане на упорити или стърчащи косми на веждите? Тенденцията за красота „Ламиниране на ВЕЖДИ прави възможно: космите за вежди да са оформени, така че за 3-5 седмици да се сресват в желаната посока, като по този начин ги правят да изглеждат и по-пълни.

  За да сте сигурни, че любимата ви форма на веждите може да се поддържа през целия ден, завършете стайлинга, като използвате новия прозрачен BROW FIXING GEL: нанесен със специалната четка, веждите лесно се фиксират в желаната форма.

  За процедурата Ламиниране на вежди сме модифицирали доказаните гелове на Wimpernwelle и допълнително ги обогатихме с грижа за кожата, докато лепилото POWER PAD фиксира веждите и предпазва кожата.

  :CLICK HERE FOR THE SHORT FILM:

 • Как работи ламинирането на ВЕЖДИ?

  1. Веждите се фиксират в желана форма с лепило POWER PAD. Повдигащите веждите гелове 1 + 2 се прилагат един след друг. Времето на експозиция е 3 - 5 минути.

  2. След това веждите могат да бъдат боядисани с BINACIL.

  3. Определете формата на веждите сега (чрез скубане, рязане, арабска техника за почистване на вежди, или подобно)

  4. Срешете веждите в желаната любима форма.

  5. Нанесете Keratin Booster: Професионалният ламиниращ флуид спомага за съживяването на структурата на веждите.

  6. Нежно туширайте веждите с BROW LINER, определете формата и попълнете всички празнини (ефект на татуировка).

  7. Накрая фиксирайте формата на веждите с BROW FIXING GEL.

  Забележка: Моля, не се колебайте да попитате за нашите подробни инструкции на български за повдигане на BROW за използване по електронната поща: info[at]wimpernwelle.com

 • Work like a professional: professional training video

  HERE, professionals can register for our free online training video for Wimpernwelle BROW Lifting & Styling!

 • ЗА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ: комплект за ламиниране на ВЕЖДИ и пълен комплект за ламиниране на ВЕЖДИ

  Ламинирането на ВЕЖДИ в момента е МЕГА тенденция. С комплекта за ламиниране на ВЕЖДИ, или пълен комплект за ламиниране на ВЕЖДИ вие вече сте в крак с нея!

  За приблизително 15 процедуру за ламиниране на ВЕЖДИ

  Съдържание: ламиниране на ВЕЖДИ ГЕЛ 1 + ГЕЛ 2 в бутилки от 7мл., лепило и четка POWER PAD (срок на годност на геловете макс. 3 месеца след отваряне)

  С пълния комплект за ламиниране на ВЕЖДИ ще получите всичко необходимо за стайлинг на вежди: 1 комплект з ламиниране на ВЕЖДИ, 1 ФИКСИРАЩ ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ, МОЛИВИ С ТАТУ ЕФЕКТ в 3 цветни нюанса за кожа и косми за вежди, 1 професионален ЛАМИНИРАЩ ФЛУИД

 • Допълнителни услуги за ВЕЖДИ

  Предложете на клиентите си цялостно повдигане и оформяне на вежди:

  Повдигане на ВЕЖДИ Wimpernwelle: упоритите, невъзпитани, или стърчащи вежди се изглаждат, изправят и стават оформени.

  BINACIL оцветяване на веждите: трайно оцветяване на веждите с нюанс. BINACIL е само за професионалисти, съкратено време за престой след повдигане на BROW (3 - 5 минути)

  Стайлинг на формата на веждите: Определете подходящата за вида форма на веждите чрез скубане, техника на конец или ленти с восък

  Професионален ламиниращ флуид: Keratin Booster спомага за съживяването на структурата на веждите (за продажба на клиентите, които предлагат домашна ламинационна течност Lash & Brow)

  BROW LINER: За оцветяване на кожата (ефект на татуировка), запълване на пропуски и за стайлинг. В 3-те цветни нюанса шоколад, какао, камък (също за продажба на вашите клиенти)

  Четка за оформяне на веждите: Най-важният инструмент за ежедневното разресване на гладките и оформени вежди в желаната форма, напр. за Messy Look или просто да ги наредите спретнато (също и за продажба на вашите клиенти)

  ФИКСИРАЩ ГЕЛ ЗА ВЕЖДИ: Накрая фиксирайте веждите в любимата си целодневна форма на веждите (също за продажба на вашите клиенти)

  СЪВЕТ ЗА ТРЕТИРАНЕ: Предложете третиране с HYAPEP мехлем за очи по време на ламиниране на веждите! Нанесете HYAPEP три активен серум под нашите самозалепващи се, неутрални подложки за защита на кожата. ПРЕДИМСТВО: Вашият клиент веднага ще почувства овлажняващия ефект от този ТОП Хиалурон + Пептиден серум! (50 ml бутилка за кабината и 15 ml & 30 ml за продажба на клиенти)