Marti, 23. 07. 2024
Lifting de gene, Vopsea de gene & Lifting sprâncene»Cosmetice»Oferiţi genelor dumneavoastră un tratament de înaltă calitate!

Oferiţi genelor dumneavoastră un tratament de înaltă calitate!

Balsamul pentru gene și sprâncene

Balsamul pentru gene și sprâncene

Highlight de îngrijire a genelor

O bijuterie printre produsele de îngrijire a genelor este balsamul pentru gene și sprâncene de la Wimpernwelle. Foarte îmbogățit cu uleiul din semințele copacului tropical miraculos Ricinus communis, astfel dorința de gene puternice și suple poate fi îndeplinită, deoarece uleiul de ricin este un remediu dovedit și de succes pentru gene și sprâncene timp de secole. Hrănește prin multe vitamine conținute în el și previne genele și sprâncenele uscate și fragile. Astfel, tratamentul de seara al genelor cu balsam este punctul culminant al îngrijirii chiar și după tratamentele necesare genelor, cum ar fi vopsirea sau ondularea genelor. În plus, promovează creșterea genelor în mod natural și contribuie la obținerea genelor puternice și strălucitoare.

Lash & Brow Fluid pentru Laminare Home

Lash & Brow Fluid pentru Laminare Home

Îngrijire de înaltă calitate cu CHERATINĂ pentru acasă

FLUIDUL PENTRU LAMINARE HOME protejează  structura genei şi asigură vigurozitatea şi luciul genei prin - ACCELERATOR CU CHERATINĂ - Un fluid de ultimă generaţie cu cele mai valoroase substanţe active:

- Keratina umple din nou firele de gene înăsprite și acționează din interior
- Proteine de mătase netezesc şi învelesc cuticula din exterior
- Proteine de grău care depun un film protector în jurul firului de geană si astfel se obţine un efect de reparare instant
Pantenol asigură genelor o hidratare intensă

LASH & BROW FLUID PENTRU LAMINARE este produsul anului 2018.

Pe scena BEAUTY EXPO din Praga, i s-a acordat mult ravnitul premiu PRODUKT AWARD pentru cel mai bun produs cosmetic din categoria decorare + îngrijire.

Datorită calității excepționale, juriul de specialitate de top a acordat ACCELERATORULUI CU CHERATINA premiul de AUR!