Thursday, 25. 07. 2024
Lash Lifting, Lash Tinting & Brow Lifting»Brow Lifting»NIEUW: BROW Lifting & Styling by Wimpernwelle

NIEUW: BROW Lifting & Styling by Wimpernwelle

 • Wimpernwelle BROW Lifting & Styling

  Ook last van dwarse haren in de wenkbrauwen? Met onze nieuwe techniek kunnen we de wnkbrauw haren mooi glad maken en in de juiste richting fixeren. Hoe? Dat kan met de schoonheidstrend "BROW Lifting": de wenkbrauw haren zijn zo gevormd dat ze 3-5 weken in elke richting kunnen worden gekamd en er dus voller uitzien.

  De nieuwe, transparante BROW FIXING GEL wordt gebruikt om de styling te voltooien, zodat de favoriete wenkbrauwvorm de hele dag behouden blijft: aangebracht met de speciale borstel, worden de wenkbrauwen in de gewenste vorm gefixeerd.

  Voor de BROW Lifting-behandeling hebben we de fixeer gels aangepast en bovendien verrijkt met huidverzorging, terwijl de POWER PAD-lijm de wenkbrauwen fixeert en de huid beschermt.

   :CLICK HERE FOR THE SHORT FILM:

 • Hoe werkt onze BROW Lifting & Styling?

  1. Verwijder make-up van wenkbrauwen, maar NIET ontvetten, zodat de natuurlijke barrière van de huid als bescherming behouden blijft. Kam wenkbrauwen.

  2. Breng BROW Lifting Gel 1 met het borsteltje aan.

  3. Doorzichtige folie er losjes opleggen. Inwerktijd afhankelijk van de haarstructuur: 5 - 8 min. Aan het einde van de applicatie tijd, til voorzichtig de folie op en test, of de wenkbrauwen beweegbaar zijn. Zo niet: verlengen tot 10 min.

  4. GEL 1 zorgvuldig met een wattenstaafje of wattenschijfje verwijderen.

  5. Kam wenkbrauwen, dan breng POWER PAD lijm dun aan.

  6. Fixeer de zachte wenkbrauwen in de gewenste vorm. Geschikte hulpmiddelen: applicator of TRIO TOOL.

  7. Breng BROW Lifting Gel 2 aan. Opnieuw een doorzichtige folie er losjes opleggen. Inwerktijd: 5 min.

  8. Neem het GEL 2 met een wattenschijfje op. Als je nu van plan bent om te kleuren, blijft de Power Pad-lijm op de wenkbrauwen zitten als huidbescherming. Anders wordt het verwijderd met lijm & rollen verwijderaar. Veeg af met vochtige wattenschijfjes.

  9. De wenkbrauwen zijn nu gladgestreken en vormbaar.
  Begin nu met BROW STYLING: verf de wenkbrauwen met BINACIL. Inwerktijd BINACIL: 2 - 5 min.

  10. Kam je wenkbrauwen in de gewenste vorm en style dan (plukken, knippen, Arabische draad, etc.).

  11. Voor het tattoo-effect met BROW LINER de vorm definiëren en gaatjes vullen. Om de behandeling af te ronden de nieuwe vorm fixeren met BROW FIXING GEL.

  TIP: Revitaliseer de wenkbrauwstructuur met LAMINATION Fluid professional. Een keratine-behandeling kan aanvullend voor het aanbrengen van de BROW LINER plaatsvinden, moet echter 3 - 5 min. drogen.

 • Work like a professional: professional training video

  HERE, professionals can register for our free online training video for Wimpernwelle BROW Lifting & Styling!

 • VOOR PROFESSIONALS: BROW Lifting Kit en BROW Lifting & Styling Complete Kit

  BROW Lifting is momenteel een MEGA-trend. Met de BROW Lifting KIT of de BROW Lifting & Styling Complete Kit ben je er!

  Voor ca. 15 BROW tilbehandelingen.

  Inhoud: BROW Lifting GEL 1 + GEL 2 in flacons van 7 ml, POWER PAD lijm & borstel (houdbaarheid van de gels max. 3 maanden na opening)

  Met de BROW Lifting & Styling Complete Kit krijg je alles wat je nodig hebt voor een wenkbrauwstyling: 1 BROW Lifting KIT, 1 BROW FIXING GEL, BROW LINER in 3 kleuren voor huid en haar, 1 LAMINATION FLUID professional

 • BROW services in detail

  Bied uw klanten een complete Wenkbrauwlifting en Wenkbrauwen Styling aan:

  Wimpernwelle BROW Lifting: Hardnekkige, turbulente of uitstekende wenkbrauwen worden gladgestreken, uitgelijnd en behandelbaar gemaakt.

  BINACIL-wenkbrauwkleuring: permanente kleuring van de wenkbrauwen met kleur. BINACIL is alleen voor professionals, kortere blootstellingstijd na BROW Lifting (3 - 5 minuten)

  STYLING van wenkbrauwen: Bepaal de juiste wenkbrauwvorm door te epileren, draadtechniek of waxstrips te gebruiken.

  Lamination Fluid professional: De Keratin Booster helpt de wenkbrauwstructuur te revitaliseren (verkoop het Lash & Brow Lamination Fluid voor thuis).

  BROW LINER: Voor huidskleuring (tattoo-effect), voor het opvullen van openingen in de wenkbrauwen en voor styling. In de 3 tinten chocolade, cacao, steen (ook verkoop voor klanten).

  Eyebrow defining brush: The most important tool for the daily combing of the smooth and shapeable eyebrows into the desired form, e.g. for the Messy Look or simply to fan them out neatly (also for sale to your clients)

  BROW FIXING GEL: Tot slot, fixeer je wenkbrauwen de hele dag in je favoriete wenkbrauwvorm (ook verkoop voor klanten)

  Behandeling TIP: HYAPEP oogbehandeling tijdens BROW lifting! Om dit te doen, brengt u het HYAPEP tri-aktiv serum aan onder onze zelfklevende, neutrale huidbeschermingspads. VOORDEEL: zodat de klant het vochtinbrengende effect van het TOP Hyaluron + Peptide Serum meteen kan voelen (50 ml bottle for the cabin and in 15 ml & 30 ml for the sale to clients).