Luni, 22. 05. 2017

WIMPERNWELLE PERMANENT DE GENE

Avansare prin experienţă

De peste 20 ani ne ocupăm de tratamente și de cosmetice în jurul ochiilor. În tot acest timp a introdus WIMPERNWELLE, formarea permanentă a genelor în multe saloane de cosmetică și coafură. Multe cliente nu mai vor să piardă în ziua de azi aceast tratament.

INFORMAȚII DESPRE PROCEDURA PERMANENTULUI DE GENE

De ce permanent de gene ?

Scăpați de cleștele de gene ! Incepând de acum se vor ondula genele durabil cu permanentul de gene. Aici aflați avantajul și cât de comodă este procedura permanentului de gene.

MAI MULT

Cum se procedează ?

Nu cunoașteți pasii unui procedeu pentru permanentul de gene ? Aici vă arătăm cât de simplu este pe baza unor fotografii sau a unui scurt FILM.

MAI MULT

Saloane în apropiere

Sunteți în căutarea unui salon care ofera permanentul de gene ? Aici găsiți adresele și alte informații despre saloanele din apropierea dumneavoastră.

MAI MULT

Pentru profesioniști

Se găsește deja in oferta dumneavoastră permanentul de gene sau doriți să începeți să-l oferiți ? Aici găsiți toate informațiile, instrucțiunile, sfaturile, produsele sau scolarizare.

MAI MULT

BINACIL® - VOPSEA DE GENE ŞI SPRÂNCENE - NUMAI PENTRU PROFESIONIȘTI!

INTENSIV - BLÂND - RAPID

Pentru sectorul profesional am introdus pe piață VOPSEA DE GENE ŞI SPRÂNCENE BINACIL® care promite o colorare intensivă și în plus o compatibilitate bună. Cât de des a fost asociat vopsitul genelor cu usturimea ochiilor, acum aceste timpuri sunt trecut.

COSMETICE DIN JURUL OCHILOR

VIZITAȚI-NE PE FACEBOOK

CONTACTAȚI-NE