Sunday, 29. 03. 2020

WIMPERNWELLE

Udhëhequr nga Prëvoja

Për më shumë se 20 vjet ne kemi të bëjmë me trajtimet WIMPERN-LIFTING dhe WIMPERNWELLE KLASSIK tani me është standard në shumë Studio kozmetike dhe Studio flokësh. Shumë konsumatorë nuk duan të heqin dorë nga ky trajtim për Lakimin e Qerpikëve.

RISI WIMPERNWELLE POWER PAD! Këtu, efekti i terhekjes arrihet me ndihmën e Power Pads nga silikoni në një dizajn sensacional 3-D në vend të llokneve të Qerpikëve.

BINACIL - NGJYRA PËR QERPIKE & VETULLA VETËM PËR PROFESIONIST!

INTENSIVE - BUT - SHPEJT

Për sektorin profesional ne ofrojmë BINACIL® NGJYRA PËR QERPIKE & VETULLA , një produkt që kombinon ngjyrën e shkëlqyer dhe afatgjatë me pajtueshmëri shumë të mirë. Sa shpesh keni ngjyrosur qerpike duke u shoqëruar me sy të djegur, këto kohë tani kanë mbaruar!

KOZMETIKË RRETH SYVE

NA VIZITO US NË FACEBOOK

NA KONTAKTONI

FACEBOOK PËR TRAJTUESIT