Marti, 31. 03. 2020
Home»Wimpernwelle»Aruncați cleştele de gene!

Aruncați cleştele de gene!

Înălțarea noastră de gene vă va ridica dramatic genele Dumneavoastră și le va face să pară cu mult mai lungi:

O singură ședință vă va înălța genele de la 6 la 8 săptămâni: Puteți alege între Liftingul de gene CLASIC și Liftingul de gene POWER PAD. Gata cu pieptănatul în sus obositor al genelor Dumneavoastră cu aplicatorul de rimel sau folosind un clește de gene!

Permanent de gene - Lider prin experienta

Permanent de gene - inainte/dupa

Wimpernwelle Lifting permanent de gene

De 20 de ani gelurile noastre pentru ondulare permanentă bine realizate în vederea Lifting-ului de Gene, fabricate în Germania, garantează rezultate de Lifting de gene Wimpernwelle Fabuloase. 

Fie vorba de o curbă blândă, naturală sau de o înălțare puternică în sus, dorința Dumneavoastră individuală reprezintă cheia pentru mărimea POWER PAD-urilor sau a bigudiurilor de gene care vor fi alese. De asemenea, anatomia ochiului și a pleoapei joacă un rol important.

În oricare dintre cazuri puteți obține un rezultat fantastic - cu un Lifting de gene CLASIC sau cu un Lifting de gene POWER PAD. Vă va face plăcere pentru multe săptămâni: În fiecare dimineață în timp ce vă machiați, trebuie doar să aplicați rimel. Atâta este tot!

  

Puteți alege între două metode pentru un Lifting de gene Wimpernwelle perfect. Procurați-vă înfățișarea despre care ați visat dintotdeauna!

Lifting de gene CLASIC

Lifting de gene POWER PAD