Duminică, 29. 11. 2020
Lifting de gene, Vopsea de gene & Lifting sprâncene»Lifting de gene»Procedeul de lifting al genelor cu paduri de silicon prietenoase cu pielea

Procedeul de lifting al genelor cu paduri de silicon prietenoase cu pielea

 • POWER PAD EXTRA

  POWER PAD®-ul extra este realizat din silicon prietenos cu pielea - fabricat în Germania - este un formator complet nou creeat de noi cu un design 3-D optim și patentat pentru efectul perfect de lifting al genelor.

  Datorită formei unice asimetrice a Power Pad-ului extra, genele sunt întotdeauna ridicate în aceeași formă bine definită.

 • Film imagine: Lifting de gene POWER PAD

  AICI vă arătăm cât de ușor este să se modeleze și genele dumneavoastra într-o forma frumoasa cu ajutorul liftingului de gene cu padurile noastre din silicon prietenoase cu pielea!

 • Lucrează ca un profesionist: videoclip de școlarizare profesională

  Profesioniștii se pot înregistra AICI pentru videoclipul nostru gratuit de instruire online, pentru liftingul de gene cu POWER PAD!

 • Saloane în apropiere pentru liftingul de gene

  Tratamentul pentru liftingul genelor, de la Wimpernwelle poate fi efectuat în orice salon de cosmetică, coafură sau de manichiură - întrebați de liftingul cu POWER PAD!

  În lista noastră „Saloane în apropiere” veți găsi o serie de saloane în apropierea dvs. care oferă liftingul genelor cu paduri din silicon.

 • SFAT - Pasul 2 pentru genele perfecte: vopsirea

  Vopsiți genele imediat după liftingul genelor cu POWER PAD-URI. Așa efectul ondulației este mult mai vizibil! Cu vopseaua noastră profesională de gene BINACIL®, timpul de reacție după liftingul genelor este de doar 2 minute!

 • SFAT - Pasul 3 pentru genele perfecte: laminarea

  Laminarea cu FLUIDUL PROFESIONAL este un plus pentru genele strălucitoare și puternice la sfârșitul fiecărui tratament al genelor. Ingredientul cu BOOSTER DE CHERATINĂ este îngrijirea finală care revitalizează structura genelor.

 • Recomandare: îngrijirea cu cheratină pentru acasă

  Cu ajutorul produsului nostru premiat LAMINATION FLUID Lash & Brow, vă puteți continua cu succes cura cu CHERATINĂ și acasă.