Vineri, 12. 07. 2024
Lifting de gene, Vopsea de gene & Lifting sprâncene»Lifting de gene»Laminare de gene - un plus pentru gene puternice, stralucitoare

Laminare de gene - un plus pentru gene puternice, stralucitoare

 • Îngrijire și protecție de ultimă generație după fiecare tratament al genelor

  Genele sănătoase si viguroase au nevoie de o îngrijire suplimentară, deoarece procedurile chimice ca vopsitul sau modelarea genelor pot solicita structura firului de geană.

  FLUIDUL PENTRU LAMINARE profesional protejează în plus structura genelor după fiecare procedură şi asigură vigurozitatea şi luciul genelor cu KERATIN BOOSTER - un fluid de ultimă generație cu substanțe active valoroase.

 • Un fluid de ultimă generaţie cu substanţe active valoroase

  Cheratina - reumple din interior firul de geană solicitat şi astfel actionează din interior

  Proteine de mătase - netezesc şi învelesc cuticula din exterior

  Proteine de grău - depun un film protector în jurul firului de geană si astfel se obţine un efect de reparare instant

  Pantenol - asigură genelor o hidratare intensă

 • Mod de utilizare: FLUID pentru LAMINARE profesional

  Imediat după tratamentul genelor (modelare CLASICĂ sau cu POWER PAD  precum și vopsirea genelor și a sprâncenelor cu BINACIL), FLUIDUL pentru LAMINARE profesional este aplicat din abundență cu o microperiuța de sus și de jos pe gene și pe sprâncene.

  A nu se spăla fluidul aplicat pe gene în următoarele ore, deoarece cheratina este solubilă în apă si necesită timp pentru a pătrunde în structura genelor.

 • Recomandare: îngrijirea cu cheratină pentru acasă

  Cu ajutorul produsului nostru premiat LAMINATION FLUID Lash & Brow, vă puteți continua cu succes cura cu CHERATINĂ și acasă.