Thursday, 25. 07. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Lash Lifting»Lakim i Qerpikëve në mbar Boten qe 20 vite

Lakim i Qerpikëve në mbar Boten qe 20 vite

 • Lakim i Qerpikëve në vend të danave të Qerpikëve!

  Një trajtim i vetëm për Lakimin e Qerpikëve bën që Qerpikët tuaj të duken më të gjatë për 6 deri në 8 javë dhe ju japin një pamje befasuese me një efekt WOW. Danat e Qerpikëve apo kreherja e lodhshme e Qerpikëve nuk është më e nevojshme!

 • Qerpikët e ËNDRRAVE sipas ideve tuaja!

  Pavarësisht nëse dëshironi që Qerpikët tuaj të ngrihen në mënyrë të pjerrët ose të ngrihen butësisht natyrshëm, dëshira juaj përcakton madhësinë e POWER PAD ekstra ose rollnes të Qerpikëve. Por forma dhe anatomia e syrit gjithashtu luajnë një rol.

 • Vetëm Lyerje - fund!

  Në çdo rast, ju mund të arrini një rezultat fantastik me të dyja trajtimet e Lakimit së Qerpikëve, gjë që do t'ju japë shumë javë kënaqësi nëse vendosni edhe make-up tuaj në mëngjes: thjesht Vetëm Lyerje - fund!

 • 2 mënyra Lakimit - 1 rezultat!

  Merrni pamjen e ëndërrave me një Lakim të Qerpikëve KLASIK ose Lakim të Qerpikëve POWER PAD!

 • 1. Menyra: Lakim të Qerpikëve KLASIK

  KETU mund të njiheni se si funksionon metoda klasike e Lakimit të Qerpikëve me rollne.

 • 2. Menyra: Lakim të Qerpikëve me POWER PAD-S

  KETU mund të njiheni se si funsionon Lakimi i Qerpikëve me POWER PAD-S ekstra.