Thursday, 25. 07. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Lash Lifting»Laminimi i Qerpikëve - PLUS shtesa për Qerpikë të fortë dhe me shkëlqim

Laminimi i Qerpikëve - PLUS shtesa për Qerpikë të fortë dhe me shkëlqim

 • Kujdes dhe mbrojtje e lartë pas çdo trajtimi të Qerpikëve

  Qerpikët përherë të shëndetshëm dhe të fortë kërkojnë kujdes shtesë, sepse trajtimet kimike si Ngjyrosja apo Lakimi i Qerpikëve gjithashtu mund të tendosin strukturën e fijeve të Qerpikëve.

  LAMINATION FLUIDI profesional tani është shtesë që mbështet strukturën e Qerpikëve pas një trajtimi dhe siguron Qerpikët e fortë dhe të ndritshëm me KERATIN BOOSTER, një lëng i lartë me përbërës më aktivë të vlefshëm.

 • Lëngu i nivelit të lartë me përbërësit aktivë më të vlefshëm

  Keratina plotëson fijet e Qerpikëve te ashpra dhe funksionon nga brenda

  Proteinat e mëndafshta lëmojnë dhe mbështjellin kutikun nga jashtë

  Proteinat e grurit vendos një shtres mbrojtëse rreth Qerpikëve dhe në këtë mënyrë sigurojnë një efekt riparimi

  Panthenoli i hidraton Qerpikët

 • Aplikimi: LAMINATION FLUIDI profesional

  Menjëherë pas një trajtimi të Qerpikëve (Lakimin e Qerpikëve KLASSIK ose Lakimin e Qerpikëve me POWER PAD si dhe Ngjyrosjen e Qerpikëve ose Vetullave me BINACIL), LAMINATION FLUIDI aplikohet me një mikrobrush në Qerpikët ose Vetullat nga lart dhe poshtë.

  Mos e pastroni lëngun në orët e ardhshme pasi Keratina është i tretshëm në ujë dhe kërkon kohë për të njomur.

 • Rekomandim: Keratin kujdes edhe për ne Shtëpi

  Me premiumin tonë Lash & Brow LAMINATION FLUID në Shtëpi ju mund të vazhdoni me sukses kurimin me KERATIN në shtëpi.