Thursday, 25. 07. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Lash Lifting»Nga 2 bëni 1 me Kutinë e Lakimit te Qerpikëve BINACIL

Nga 2 bëni 1 me Kutinë e Lakimit te Qerpikëve BINACIL

 • RISI BOTERORE: Fiksimi i Ngjyrave të Lakimit te Qerpikëve

  Me një proces të zhvilluar rishtazi nga ne, një hap i plotë pune nuk është më i nevojshëm për trajtimin e Lakimit te Qerpikëve me PAWER PAD-S. Dy trajtime janë bashkuar në një:

  Në të njëjtën kohë kur Qerpikët janë të fiksuar gjatë trajtimit të Lakimit të Qerpikëve, Ngjyrosen njëkohësisht me ngjyrë - ng 2 bëni 1!

 • BINACIL Lifting BOX

  Përbërësit që e bëjnë këtë të mundshme janë të përfshira në BINACIL Lifting Box: Gellin e ri 3 nga BINACIL, bllokun e përzierjes "2in1" me informacion mbi raportin e përzierjes dhe një Ngjyrë e Qerpikëve BINACIL (e zezë ose blu-e zezë).

  Pasi Qerpikët në Lakimin e Qerpikëve POWER PAD janë lyer si zakonisht me 1 GEL, një përzierje speciale e Wimpernwelle Gell 2 dhe Gellin e ri 3 BINACIL dhe Ngjyra e Qerpikëve përdoren për fiksim.

  Kjo perzierje bën fiksimin e dhe ngjyrosjen në një hap!

 • Punoni si një Profesionist : Videotrajnim Profesional

  Profesionistët mund të regjistrohen KETU për videon tonë të trajnimit online në Lakimin e Qerpikëve + Ngjyrosjen në një hap!