Thursday, 25. 07. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Brow Lifting»Si funksionon ngritja dhe stilimi ynë i vetullave?

Si funksionon ngritja dhe stilimi ynë i vetullave?

Hapi 1

AL BL Hapi 1

Pastroni make-up-in nga vetullat, por MOS i ferkoni ato në mënyrë që barriera natyrale e lëkurës të ruhet si mbrojtje. Mbroni lëkurën rreth vetullave me pak krem.

KËSHILLË: Kombinoni Brow Lifting me trajtimin e syve HYAPEP.

Hapi 2

AL BL Hapi 2

Aplikoni BROW Lifting GEL 1 në vetulla me furçë.

 

Hapi 3

AL BL Hapi 3

Vendosni lirshëm folien transparente mbi të. Koha e ekspozimit në varësi të strukturës qimeve: 5 - 8 min.

 

Hapi 4

AL BL Hapi 4

Në fund të kohës së ekspozimit, ngrini me kujdes folien dhe testoni nëse vetullat janë të lëvizshme. Nëse jo, zgjateni me 2 minuta.

 

Hapi 5

AL BL Hapi 5

Më pas provoni sërish dhe mundësisht zgjateni edhe për 1-2 minuta. Vetëm kur vetullat janë të lëvizshme, hiqni me kujdes 1 GEL, p.sh. B. me një jastëk pambuku.

 

Hapi 6

AL BL Hapi 6

Aplikoni një shtresë të hollë ngjitëse POWER PAD dhe rregulloni vetullat e buta në formën e dëshiruar me TRIO TOOL ose aplikues.

 

Hapi 7

AL BL Hapi 7

Aplikoni BROW Lifting GEL 2, koha e ekspozimit 5 min.

 

Hapi 8

AL BL Hapi 8

Hiqeni me jastëk pambuku GEL 2. Nëse deshironi ti ngjyrosni, ngjitësi POWER PAD mund të mbetet në vetulla si mbrojtje e lëkurës. Përndryshe tani mund të pastroni me Glue & Roll Remover. Fshijeni me pambuk të lagur.

 

Hapi 9

AL BL Hapi 9

Vetullat tani janë të lëmuara, të buta dhe mund të krehen në çdo formë të preferuar.

Filloni Stilimin e vetullave tani: Ngjyrosni vetullat tuaja sipas deshires me BINACIL. Koha e ekspozimit nga 3 minuta,  për më shumë intensitet zgjateni kohen e ekspozimit. Pastaj hiqni ngjyren dhe çdo ngjitës të mbetur.

 

Hapi 10

AL BL Hapi 10

Krehni vetulla në formën tuaj të preferuar, më pas stilojini (p.sh. Jepni fomen e deshiruar).

KËSHILLË: Rivitalizoni strukturën e vetullave me produktin profesional LAMINATION FLUID. Ky trajtim me keratinë mund të bëhet edhe përpara aplikimit të BROW LINER dhe duhet të thahet për 2-3 minuta.

 

Hapi 11

AL BL Hapi 11

Për efektin e tatuazhit, përcaktoni formën me BROW LINER dhe plotësoni boshllëqet. Në fund të trajtimit, konsolidoni formën e re me BROW FIXING GEL.