Tuesday, 02. 03. 2021
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Lash Lifting»Trajtimi i Lakimit të Qerpikëve me Rollne

Trajtimi i Lakimit të Qerpikëve me Rollne

 • Lakimi i Qerpikëve që mbi 20 vite në terë Boten

  Për më shumë se 20 vjet, Lakimi i Qerpikëve KLASIK nga Wimpernwelle ka përdorur me sukses Rollnet vetë ngjitëse në madhësi të ndryshme si dhënje e formes për Lakimin e Qerpikëve.

  Në varësi të dëshirave tuaja, Qerpikët mund të lakohenfuqishëm ose madje të lakohen butësisht në mënyrë natyrale: sa më e lartë të jetë mbështjellësi në kapak, aq më të pjerrët Qerpikët formsohen drejt e nga baza!

 • Filmi imazh: Lakimi i Qerpikëve KLASIK

  KETU ju tregojmë se sa e thjeshtë është të lakoni Qerpikët tuaj në form të bukur me Rollne falë metodës Klasike të Lakimit të Qerpikëve!

 • Punoni si një Profesionist: VideoTrajnim Profesional

  Profesionistët mund të regjistrohen KETU për videon tonë të trajnimit falas në internet për Lakimin i Qerpikëve KLASIK!

 • Studiot e Lakimin të Qerpikëve KLASIK afër meje

  Trajtimi Klasik i Lakimit të Qerpikëve KLASIK mund të bëhet në çdo studio kozmetike, parukeri ose Studio Thonjesh - thjesht kërkoni Lakim të Qerpikëve KLASIK!

  Në listën tonë "Studiot pranë meje" do të gjeni një numër studiosh pranë jush që ofrojnë Lakim të Qerpikëve KLASIK me Rollne.

 • Këshillë - Hapi 2 për Qerpikët e përsosur: Ngjyrosje

  Lereni Qerpikët tuaj menjëherë pas Lakimit të Qerpikëve KLASIK edhe ti ngjyroseni. Kështu që efekti juaj i ri i Lakimit të Qerpikëve theksohen shumë më tepër! Me ngjyrën tonë profesionale të qerpikëve BINACIL®, koha e ekspozimit pas Lakimit të Qerpikëve është vetëm 2 minuta!

 • Këshillë - Hapi 3 për Qerpikët e përsosur: Laminim

  Laminimi me LAMINATION FLUID profesional është plus shtesë për Qerpikët me shkëlqim dhe të fortë në fund të çdo trajtimi të Qerpikëve. BOOSTER KERATIN që përmban në të është kujdes i lartë dhe rigjallëron strukturën e Qerpikëve.

 • Rekomandim: Keratin mirëmbajtje për Shtëpinë

  Me Lash & Brow LAMINATION FLUID premium te jonin, ju mund të vazhdoni në shtëpi me sukses kurimin me KERATIN.