Thursday, 25. 07. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Brow Lifting»RISI: BROW Lifting & Stilim nga Wimpernwelle

RISI: BROW Lifting & Stilim nga Wimpernwelle

 • Wimpernwelle BROW Lifting & Stilim

  Rregullimi i Qimeve të vetullave të mprehta dhe të vrazhda dhe drejtimi i tyre afatgjatë? Kjo është e mundur me trendin e bukurisë "BROW Lifting": Qimet e vetullave janë te formuara në mënyrë që ju të mund të krihni në çdo drejtim për 3-5 javë dhe kështu të duken më të plota.

  GEL i ri, transparent FIXING GEL, përdoret për të përfunduar stilimin, në mënyrë që forma e preferuar e vetullave të ruhet gjatë gjithë ditës: të aplikohet me furçën speciale, Fijet të fiksohen në formën e dëshiruar.

  Për trajtimin e BROW Lifting ne I kemi modifikuar Gellat e Wimpernwelle-s të provuar dhe të testuar dhe i kemi pasuruar ato me kujdes të lëkurës, ndërsa ngjitësi POWER PAD rregullon vetullat dhe mbron lëkurën.

  :CLICK HERE FOR THE SHORT FILM:

 • Si funksionon BROW Lifting-u dhe stilimi jonë?

  1. Pastroni vetullat nga Grimi, por MOS i ferkoni ato, në mënyrë që barriera natyrale e lëkurës të ruhet si mbrojtje. Krehni vetullat.

  2. Aplikoni BROW Lifting Gel 1 me brush.

  3. Vendosni lirshëm folien transparente mbi të. Koha e ekspozimit në varësi të strukturës qimeve: 5 - 8 min. Në fund të kohës së ekspozimit, hiqeni me kujdes folien dhe provoni nëse vetullat janë të lëvizshme. Nëse jo: zgjateni kohen e ekspozimit deri në 10 minuta.

  4. Aplikoni BROW Lifting GEL 1 me shkop pambuku.

  5. Krehni vetullat. Aplikoni ngjitsin Power Pad me shtres te holle.

  6. Fixoni vetullat me Aplikator apo me TRIO TOOL.

  7. Aplikoni BROW Lifting Gel 2 dhe mbuloni me folie transparente. Kohe e ekspozimit: 5 min.

  8. Hiqeni me jastëk pambuku GEL 2. Nëse ende dëshironi të ngjyrosni, ngjitësi Power Pad mbetet në vetulla si mbrojtje e lëkurës. Përndryshe tani hiqet me Glue & Roller Remover. Fshijeni me pambuk të lagur.

  9. Vetullat tani janë të lëmuara dhe të lakueshme.
  Tani filloni STILIMIN E VETULLAVE: Ngjyrosni vetullat me BINACIL. Koha e ekspozimit BINACIL: 2 - 5 min.

  10. Krihni vetullat në formën tuaj të preferuar, pastaj beni Stilimin (p.sh. Jepeni form).

  11. Për efektin e tatuazhit, përcaktoni formën dhe mbushni boshllëqet me BROW LINER. Në fund të trajtimit, fiksoni formën e re me XHELIN E RREGULLIMIT TË VETËLLAVE.

  KËSHILLË: Rivitalizoni strukturën e vetullave me LAMINATION Fluid profesionale. Ky trajtim me keratinë mund të kryhet edhe përpara aplikimit të BROW LINER, por duhet të thahet për 3 - 5 min.

  .KËTU. do të gjeni përshkrime të hollësishme të produkteve tona të kujdesit BROW!

 • Punoni si një Profesionist: VideoTrajnim Profesional

  Profesionistët mund të regjistrohen KETU për videon tonë të trajnimit falas në internet për BROW Lifting & Stilim!

 • Për profesionist: BROW Lifting Seti dhe Brow Lifting & Seti i stilimit komplet

  BROW Lifting është aktualisht një trend I PERSOSUR. Me Setin BROW Lifting dhe Setin komplet i BROW Lifting ju mund te filloni punen!

  Për afërsisht. 15 trajtime të BROW Lifting.

  Përmbajtja: BROW Lifting GELL 1 + GELL 2 në shishe 7 ml, ngjitësi POWER PAD & brushë (Qëndrueshmëria e Gellave maksimum 3 muaj pas hapjes)

  Me paketën e plotë të BROW Lifting dhe Stilim ju merrni gjithçka që ju nevojitet për një stilim të Vetullave: 1 Set BROW Lifting, 1 BROW FIXING GELL, BROW LINER në 3 ngjyra për lëkurën dhe flokët (Qimet e vetullave), 1 FLUID LAMINIMI profesional

 • Shërbimet e BROW në detaje

  Ofroni Klientëve tuaj Brow Lifting dhe stilimin e plotë të vetullave:

  Wimpernwelle BROW Lifting: Vetullat e vrazhda, të tundura apo të zgjatura janë zbutur, drejtuar dhe jane bërë të lakueshme

  Ngjyrat e vetullave BINACIL: Ngjyrosje e përhershme e vetullave me ngjyra. BINACIL është vetëm për profesionistët, koha më e shkurtër e ekspozimit pas Brow Lifting (3 - 5 minuta)

  Stilimi i formës së syrit: Përcaktoni formën e përshtatshme të vetullave të tipit, duke japur form me pincet, teknikën e penjit ose shirita dylli depilimit.

  Lamination Fluidi profesional: Keratin Booster ndihmon në rigjallërimin e strukturës së Vetullave (Per shitje ne Shtepi ofrojm Lash & Brow Lamination qe është në shitje)

  BROW LLAJNERI: Për ngjyrosjen e lëkurës (efekt tatuazhi), për mbushjen e boshllëqeve dhe për styling. Në 3 nuancat e çokollatës, kakaos, gurit (gjithashtu për t’u shitur për klientët tuaj)

  Furça e Vetullave: Mjeti më i rëndësishëm për të krehur vetullat e butë dhe të lakueshëm në formën e dëshiruar çdo ditë, p.sh. B. në një vështrim të çrregullt ose thjesht për t'i adhuruar ato mjeshtërisht (gjithashtu për shitje për Klientët tuaj)

  BROW FIXING GELL: Më në fund, rregulloni vetullat në formën tuaj të preferuar të Vetullave për tërë ditën (gjithashtu për shitje për Klientët tuaj)

  Ofroni një trajtim në sy gjatë ngritjes së BROW: Aplikoni serumin tri-aktiv HYAPEP nën pads tona ngjitëse, mbrojtëse neutrale të lëkurës. Kujdes 100% për lëkurën luksoze me vetë serinë e studios TOP Hyaluron + Peptide! Serum tri-aktiv HYAPEP është në dispozicion si një shishe 50 ml për kabinën dhe në 15 ml & 30 ml për shitje.