Sunday, 26. 05. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Lash Lifting»Trajnim për Lakimin e Qerpikëve, ngjyrosjen e Qerpikëve me BINACIL, Laminimin e Qerpikëve dhe Ngritjen e vetullave

Trajnim për Lakimin e Qerpikëve, ngjyrosjen e Qerpikëve me BINACIL, Laminimin e Qerpikëve dhe Ngritjen e vetullave

  • Videot e trajnimit në internet

    Ne ofrojmë video të detajuara, falas të trajnimit për Wimpernwelle Lifting KLASSIK dhe Wimpernwelle Lifting POWER PAD, si dhe ngjyrosje të Qerpikëve me BINACIL®.

    Ju mund të regjistroheni .KËTU..

    Secili hap drejt Lakimit të përsosur të Qerpikëve përshkruhet në detaje - me shumë këshilla, truket dhe nga afër.