Thursday, 25. 07. 2024
Lash Lifting, Brow Lifting & me shume»Brow Lifting»Produkte për Stilimin & kujdesin e Vetullave për Profesionistë dhe për shitje

Produkte për Stilimin & kujdesin e Vetullave për Profesionistë dhe për shitje

BROW LINERI për efektin e tatuazhit: Laps rrotullues me një cilësi të butë është i përshtatshëm për Stilimin, përcaktimin dhe mbushjen e Qimeve dhe Lekures.

Në dispozicion në 3 hije: Kakao, Cokollatë, Hirit

Me këtë Gell fiksues transparent, leht të zbatueshëm, forma e preferuar e BROW Liftingut së Syrit zgjat gjithë ditën

KERATIN kujdesi për rigjallërimin; mbështet strukturën dhe siguron Vetull të forta dhe me shkëlqim.

Kujdes i lartë gjatë natës, me vaj ricini